Patrocinadors i Premis

web insert 5

Els premis Zirkòlika de circ són un reconeixement al treball artístic i guardonen les millors propostes i artistes circenses del nostre país. Un total de 11 guardons premien els diferents estils i formats de fer circ.

Tots els guardonats són susceptibles de rebre una retribució de tipus econòmic o material que pot provenir d’un patrocinador privat o de la mateixa organització dels premis.

Cadascun dels premis podrà estar patrocinat per una o diverses persones, entitats o organitzacions. Correspondrà a l’organització escollir la categoria de premis que vulguin patrocinar així com el valor del patrocini. No podrà ser patrocinador si dins la categoria que premia ha estat nominat al premi. El patrocinador no tindrà dret a vot ni podrà influir en les decisions sobre els premiats, acatant en tot moment la decisió final del jurat. Els patrocinadors atorgaran un premi que ajudi i contribueixi a la professionalització i difusió dels artistes i companyies de circ.

Patrocinadors dels Premis Zirkòlika 2020

Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC): aportació de 1.500 euros per la millor iniciativa per a la projecció del circ a Catalunya.

Clica aquí per consultar la resta institucions i col·laboradors dels Premis Zirkòlika