Hop Battle: Akness&Buba vs Sheka&Masta (acrobàcia, breakdance)
Comments 0
- zirkoliko on 16 desembre, 2019 in

Una pista de circ i quatre artistes del món del Breaking, convertiran l’expressió “El més difícil encara” en ritme, complexitat de moviment i coreografies acrobàtiques. Dansa urbana.

 

Héctor Plaza “Buba”

Nascut a Valladolid, va començar la seva relació amb el moviment des de molt jove a través de l’esport i les arts marcials. Més tard es va bolcar de ple en la cultura del Break Dance. El 2012 va començar la seva formació com a ballarí de dansa contemporània i des de llavors no ha parat d’investigar i formar-se. Ha treballat també com interpreti per Physical Momentum Project de Francisco Córdova Aixa, Roberto Olivan, La Intrusa, Guy Nader i Maria Campos. És un dels fundadors de la companyia Iron Skulls amb la qual ha desenvolupat diverses produccions i projectes artístics.

 

Agnès Sales “Akness”

Agnès Sales nascuda a Barcelona, ​​va començar la seva carrera com a gimnasta obtenint diversos premis a nivell nacional. Més tard va començar a ballar Hip Hop decantant-se pel Break Dance, formant part de el grup La Cova. Ha arribat a ser guanyadora dues vegades consecutives de la BOTY de França en 2015 i 2016. Posteriorment, va decidir realitzar la formació de dansa contemporània a l’escola Varium d’Anna Sánchez, sent becada durant el segon curs. Paral·lelament, Agnès va adquirir la titulació de la llicenciatura en ciències de l’activitat física i de l’esport a l’INEFC de Barcelona. Agnès a treballat com a intèrpret i coreògrafa en les peces “Kintsugui” i “No obstant Els meus Ossos” del col·lectiu Iron Skulls. Actualment fa d’intèrpret de la peça de carrer “Billie Jean” dirigida per la companyia La Intrusa de Virgínia García i Damián Muñoz i forma part de la 24a edició de l’Circ D’Hivern de l’Ateneu Popular 9 Barris dirigit per la companyia circense “Marcel et ses drôles de Femmes “que serà estrenat al desembre de 2019.

 

Sheka 

Sheka és ballarí veneçolà de les agrupacions Aborígenes de Veneçuela i de legacy dance company, 13 anys de carrera dedicades a la dansa específicament al Breaking i a la dansa experimental, actualment residint a Barcelona. Guanyador del festival de Breaking Veneçuela 2016, crioll style 2016. Ha representat Espanya en 2 oportunitats en el Battle of the year 2018 i 2019 amb Legacy, i guanyador al costat de aborígenes de Veneçuela, a la Money Time Battle a França 2019. En l’actualitat forma part de la cia Urban Motion, de dansa urbana contemporània de Barcelona.

 

Bboy Masta

Mureli Simon conegut com Bboy Masta, és membre fundador de la companyia Legacy Dance Company, ballarí amb més de 20 anys de trajectòria tant nacional com internacional. Entre els èxits més destacats, ha guanyat 5 vegades el campionat de Breakdance d’Espanya, Battle Of The Year (2006, 2007, 2008, 2018, 2019).

Convidat al primer Red Bull BC One d’Europa per Representar Espanya. Ha actuat en llocs com El mercat de les Flors, Hop Festival, Certamen de dansa espanyola i flamenc, TAC, etc.