Marta Finazzi (corda vertical)
Comments 0
- zirkoliko on 16 desembre, 2019 in

Nascuda a Gènova, Itàlia – 1987. Artista de carrer, actriu de teatre-circ, d’escena i professora de diferents disciplines aèries. El seu nom artístic és “Maldimar”.

Quan era petita, veient el circ de Montecarlo a la televisió, li va preguntar a la seva mare com esdevenir trapezista. La seva mare va respondre que “un artista de circ no és alguna cosa en el que et converteixes, has de néixer en el circ”, així que al principi “Maldimar” es conforma amb el més semblant, la gimnàstica artística.

A l’edat de 18 anys es va matricular a l’Escola de Cinema de Milà com a guionista i després es va graduar en Literatura a la Universitat de Gènova. Després de tot això Marta continua descobrint el món de el nou circ i s’ensenya les disciplines aèries, creant una relació personal i analítica amb les eines a mà.

Millorant encara més les seves tècniques de circ a Argentina, Maldimar torna a Europa per explorar l’art de la corda dinàmica amb mestres del més alt nivell i per treballar en la qualitat de el moviment gràcies a la dansa contemporània.

Amb l’espectacle “ImmaginAria, fantasies aèries”, materialitza la fantasia per portar-la a l’escenari.

A més d’actuar, Marta cofunda la companyia de teatre de carrer “Duo Artemis” i va realitzar una gira al costat del col·lectiu artístic amb carpa “Circ Patuf”. Està a càrrec de la gestió d’esdeveniments i art per a “l’Otto”, un petit teatre independent i lloc de creació per circ i arts escèniques.