Convocatòria als Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya 2020
Comments 0
- zirkoliko on 25 novembre, 2020 inNotícies
Convocatòria als Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya 2020

Des de la revista Zirkòlika volem conèixer el teu espectacle, la teva companyia, els teus projectes. Presenta’t als Premis Zirkòlika 2020! Omple aquest formulari indicant la categoria i format del teu espectacle.

Sabem que ha estat un any difícil i el sector del circ continua amb moltes dificultats, d’anul·lacions d’espectacles i festivals, manca de treball i una incertesa profunda. Però també som conscients que el circ continua amb noves creacions, nous espectacles i nous projectes. I de tot això Zirkòlika es vol ver ressò i per això celebrarem una nova edició dels Premis anuals del món del circ, per donar veu i visibilitat al nostre sector.

Així que us convidem a fer-nos arribar els vostres projectes i espectacles perquè puguem veure i dir que, tot i la situació actual, els artistes i les companyies de circ no s’aturen. Que s’han estrenat noves produccions i els espectacles estan llestos per ser programats.

Aquest any, a més, hi haurà una nova categoria de premi per les iniciatives i projectes de circ social. Si treballes en l’àmbit de la formació i creació amb un projecte social i comunitari envia’ns i explica’ns també el teu projecte.

Als Premis podeu presentar-se totes les companyies i artistes que han presentat el seus espectacles a Catalunya durant els darrers dos anys (2019-2020); i també qualsevol proposta d’espectacle, iniciativa o projecte online.

11 Categories de Premis: CARPA – SALA – CARRER – NÚMERO DE CIRC – PALLASSOS – ARTISTA/COMPANYIA EMERGENT – PROJECCIÓ DEL CIRC – CIRC SOCIAL – TRAJECTÒRIA – ESPECIAL – VOTACIÓ POPULAR

Als Premis Zirkòlika valorem també les iniciatives per la PROJECCIÓ DEL CIRC, els projectes de CIRC SOCIAL i la TRAJECTÒRIA d’una companyia o projecte. Si és el teu cas marca l’opció al formulari: projecte / iniciativa de circ.

I si tens qualsevol dubte pots escriure’ns a: premiszirkolika@gmail.com.

Podeu enviar les vostres propostes fins al dimarts 8 de desembre 2020.

Ens trobem tots a la XI edició dels Premis Zirkòlika on celebrarem la clàssica Nit de Circ d’aquest any 2020.

Salut i Circ!