Presenta’t als Premis Zirkòlika 2021!
Comments 0
- zirkoliko on 6 octubre, 2021 inNotícies
Presenta’t als Premis Zirkòlika 2021!

Des de la revista Zirkòlika volem conèixer el teu espectacle, la teva companyia, els teus projectes. No deixes de presentar la teva proposta artística als Premis Zirkòlika. És molt senzill. Emplena aquest formulari indicant la categoria a la que et vols presentar segons el format del teu espectacle. Formulari de participació

També podeu presentar propostes per la trajectòria artística d’un artista o una companyia. I també valorem les iniciatives per la projecció del circ, així com els projectes de circ social. 

Aquest any continuem amb la segona edició del premi per les iniciatives i projectes de circ social i comunitari. Si treballes en l’àmbit de la formació i creació amb un projecte social i comunitari envia’ns i explica’ns també el teu projecte. El formulari de participació és el mateix, el general, hauràs de seleccionar la categoria de projecte de circ social.

Als Premis podeu presentar-se totes les companyies i artistes que han presentat el seus espectacles a Catalunya durant els darrers tres anys (2019-2021) sempre i quan se’hagin pogut veure a Catalunya i encara siguin espectacles vius que es puguin programar. També pots presentar una iniciativa per la projecció del circ, un projecte de circ social o una trajectòria teva o d’alguna persona que consideris que s’hauria de donar un fort reconeixement. 

Categories: CARPA – SALA – CARRER – NÚMERO DE CIRC – PALLASSES/PALLASSOS – ARTISTA/COMPANYIA EMERGENT – PROJECCIÓ DEL CIRC – CIRC SOCIAL – TRAJECTÒRIA – ESPECIAL – VOTACIÓ POPULAR

Consulta tota la informació dels Premis Zirkòlika a les nostres bases. Per qualsevol dubte ens pots escriure al mail premiszirkolika@gmail.com o bé trucar al telèfon 931191699.

Podeu enviar les vostres propostes fins el dijous 25 de novembre.