Nit de Circ dels Premis Zirkòlika

La NIT DE CIRC és el nom amb el que es coneix la gala de lliurament dels Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya.

Però la Nit de Circ és un veritable espectacle de circ amb les actuacions de molts dels artistes que han estat premiats a les darreres edicions dels Premis. Un espectacle inèdit i únic on gaudir dels millors artistes de circ del moment amb música en directe.

Un espectacle on visibilitzar als artistes premiats i on poder després tenir un contacte directe amb tots ells. Amb els anys s’ha convertit en el punt de trobada de tots els amics, artistes i aficionats al circ.

La Nit de circ és una gala, un espectacle i una festa. És una trobada anual de gran part del sector professional del circ. És un espectacle obert al públic general que podrà adquirir les seves entrades i compartir seient amb els artistes nominats.

Durant la Nit de Circ es desvetllaran les diferents nominacions als Premis Zirkòlika i es donaran els guardonats als premiats en cadascuna de les categories.


Públic assistent

Tots els artistes, companyies i projectes nominats estan convidats a assistir a la Nit de Circ dels Premis Zirkòlika.

Cada any la Nit de circ reuneix al sector professional, als mitjans de comunicació, a personalitats públiques i institucionals i al públic general per compartir i gaudir d’un espectacle de circ i de la proximitat i unió de gran part del sector professional del circ.

A la nit de circ pot assistir qualsevol persona que ho desitgi. Uns dies abans de l’acte es posen a la venda les entrades per poder assistir-hi.


Espai

Barcelona no compta amb un espai propi de circ on celebrar aquesta Nit de circ. Per tal motiu cada any es busca el millor indret per poder celebrar la gala dels Premis Zirkòlika.

Durant les 5 primeres edicions dels Premis, la Nit de Circ es va celebrar a la carpa del Circ Raluy (2010 – 2015)  instal·lada al Port Vell de Barcelona.

Des del 2015 la Nit de Circ dels Premis Zirkòlika ha anant canviant cada any de lloc. A l’Auditori de Barcelona (2015); Circ Històric Raluy (2016); Mercat de les Flors (2017); El Born CCM (2018); Circ Històric Raluy (2019); Mercat de les Flors (2020); Circ Històric Raluy (2021) i Mercat de les Flors (2022).


Retransmissió televisiva

Durant els darrers anys la Nit de Circ es pot veure també en directe a través de la Xarxa de Televisions locals. Si voleu reviure de forma televisiva o en format online les darreres edicions dels Premis ho podeu fer des de la plataforma a la carta de la Xarxa.