PREMI VOTACIÓ POPULAR
Comments 0
- zirkoliko on 4 gener, 2022 in

Aquest Premi el decideix el públic.

És el Premi Zirkòlika que vota el públic i els aficionats al circ.

S’emeten a través d’un formulari de votació on s’indica el nom de l’espectacle, la companyia i el lloc on s’ha vist la producció, a més del nom complet del participant i un telèfon i correu electrònic de contacte.

Entre tots els participants se sortegen dues subscripcions anuals per a la revista de circ Zirkòlika i dues entrades dobles per a la Nit de Circ. L’artista, companyia, espectacle o iniciativa que obté més vots guanya el premi.

Si ets un espectador, un artista, un professional del circ o simplement un aficionat pots participar dels Premis votant per l’espectacle que més t’hagi agradat.

Han estat moltes les noves creacions, els nous espectacles i els nous projectes.

Des dels Premis Zirkòlika volem conèixer quin ha estat per tu el millor espectacle que has vist aquest any. T’animem a que participis del Premi de Votació Popular indicant-nos quin és l’espectacle que més t’ha agradat.

Aquest premi el decidiu entre tots els amics, aficionats, artistes i professionals del circ.

Entre tots els que voteu el vostre millor espectacle sortejarem dues subscripcions anuals a la revista zirkòlika i dues entrades per venir a gaudir de la Nit de Circ que celebrarem a Barcelona el dimecres 21 de desembre.

Participa ja! Vota pel Premi de Votació Popular