Mystike “le grand cirque”, la producció del Circ Cric “Brins de Safrà” i el “Mort de Riure” de Los Galindos, entre els guanyadors de la dotzena edició de la Nit de Circ dels Premis Zirkòlika
Comments 0
- zirkoliko on 23 desembre, 2021 inUncategorized
Mystike “le grand cirque”, la producció del Circ Cric “Brins de Safrà” i el “Mort de Riure” de Los Galindos, entre els guanyadors de la dotzena edició de la Nit de Circ dels Premis Zirkòlika
  • També han estat premiats l’espectacle d’aeris i acrobàcies “VoloV”, del col·lectiu TQM-Te Quiero Mucho (millor espectacle de circ de carrer); el número de “patins acrobàtics”, actualment treballant a las Vegas amb el Cirque du Soleil, dels germans Holler i Kimberly Zavatta (millor número de circ); i la jove artista Júlia Campistany amb el seu nou espectacle “It happens” (millor artista emergent).
  • espectacle de pallasses s’ha premiat l’espectacle “A la fresca” de la companyia Anna Confetti; el millor espectacle de circ de sala ha estat per l’espectacle “Infinit” de la Companyia Seon; i en la categoria de circ de carrer també s’ha atorgat un premi accèssit a l’espectacle “Dones d’aigua, projecte reditus” de la companyia Voël.
  • projecció del circ; l’espectacle “MdR-Mort de Riure” de Los Galindos guanya el Premi especial, i el projecte “De tu a tu” del col·lectiu Mur guanya la segona edició del Premi al Circ Social.
  • Votació Popular, amb una participació de més de 2000 vots del públic del circ, ha estat per l’espectacle “Brins de safrà” de Sir Joan i la Petita Lu (la nova producció del Circ Cric); i el premi a la Trajectòria aquest any és per la trapezista Graziella Galán, amb més de 40 anys a dalt dels escenaris. Tots els premis s’han donat a conèixer avui durant la gala-espectacle Nit de Circ celebrada a la carpa del Circ Històric Raluy que s’ha retransmès en directe per les xarxes de la revista Zirkòlika gràcies a la col·laboració de La Xarxa de televisions locals.

La revista de les arts circenses Zirkòlika ha organitzat un any més la gala Nit de Circ per donar reconeixement i notorietat a les creacions, espectacles i projectes de circ actuals.

La XII edició dels Premis Zirkòlika s’han donat a conèixer avui durant la Nit de Circ que s’ha celebrat a la carpa del Circ històric Raluy, instal·lada al Moll de la Fusta, del Port Vell de Barcelona, amb un gran espectacle conduït per la pallassa Alba Sarraute i amb l’actuació dels artistes guardonats a la darrera edició dels premis, on els propis artistes que actuaven lliuraven els premis d’aquest any als seus propis companys de professió.

Una gala que ha reivindicat el paper de  les mares i pares de circ i que ha comptat amb la participació dels propis nens dels artistes.

Artistes i Músics de la Nit de Circ dels Premis Zirkòlika

Artistes

Alba Sarraute i Berta Pascual  – Les Bisontes (clowns musicals)

Griselda Juncà (trapezi)

Pau Palaus i Fernando Villella – Bucraà Circus (pallassos)

Federico Menini – Cia. Federico Menini (malabars amb objectes)

Pasquale Marino – Cia Bergamotto (clown)

Sergi, Sheka, Valen i Kaos – Hop Volcà (acrobàcia – breakdance)

Valentino Didone – Circ Històric Raluy (roda cyr)

Adrià Mascarell i Noemí Díaz – Cia. PakiPaya (quadre rus)

Músics

Banda Zirkòlika amb Mickey de los Reyes (bateria), Joan Barranca (baix), Carles Cañizares (guitarra), Tobi Till (trompeta i trombó) i Alba Sarraute (saxo alt i veu)

Espectacles i projectes Premiats

L’espectacle “VoloV”, del col·lectiu TQM-Te Quiero Mucho (millor espectacle de circ de carrer); el número de “patins acrobàtics”, actualment treballant a las Vegas amb el Cirque du Soleil, dels germans Holler i Kimberly Zavatta (millor número de circ); i la jove artista Júlia Campistany amb el seu nou espectacle “It happens” (millor artista emergent).

La resta de premis han recaigut: com a millor espectacle de pallasses s’ha premiat l’espectacle “A la fresca” de la companyia Anna Confetti; el millor espectacle de circ de sala ha estat per l’espectacle “Infinit” de la Companyia Seon; i en la categoria de circ de carrer també s’ha atorgat un premi accèssit a l’espectacle “Dones d’aigua, projecte reditus” de la companyia Voël.

La Fira de circ al carrer de la Bisbal d’Empordà obté el premi a la Millor iniciativa per a la projecció del circ; l’espectacle “MdR-Mort de Riure” de Los Galindos guanya el Premi especial, i el projecte “De tu a tu” del col·lectiu Mur guanya la segona edició del Premi al Circ Social.

El Premi de Votació Popular, amb una participació de més de 2000 vots del públic del circ, ha estat per l’espectacle “Brins de safrà” de Sir Joan i la Petita Lu (la nova producció del Circ Cric); i el premi a la Trajectòria aquest any és per la trapezista Graziella Galán, amb més de 40 anys a dalt dels escenaris.

Tots els premis s’han donat a conèixer avui durant la gala-espectacle Nit de Circ celebrada a la carpa del Circ Històric Raluy que s’ha retransmès en directe per les xarxes de la revista Zirkòlika gràcies a la col·laboració de La Xarxa de televisions locals.