Tot a punt per la Nit de Circ!
Comments 0
- zirkoliko on 14 desembre, 2022 inUncategorized
Tot a punt per la Nit de Circ!

La tretzena edició dels Premis Zirkòlika, La Nit de Circ, se celebrarà a Barcelona el dimecres 21 de desembre (20:00 h) a la Sala MAC del Mercat de les Flors.

L’espectacle és públic i obert a tothom, nens, joves i grans. Ja es poden comprar les entrades des de el web del Mercat de les Flors a un preu únic de 12€.

Des de Zirkòlika hem preparat una gala amb un total de vint-i-tres artistes, entre músics i artistes circenses, especialment per aquesta inèdita Nit de Circ.

Podrem gaudir de diferents disciplines, formats i estils de fer circ. Hi haurà malabars, acrobàcies, roda cyr,  bicicleta acrrobàtica, equilibris, teles aèries, bàscula coreana i molt d’humor amb les tres pallasses de la companyia de l’Anna Confetti, guanyadores l’any passat del Premi Zirkòlika al millor espectacle de pallasses.

Entre els artistes seleccionats destaquen dues atraccions de la Companyia Mur: un duo de malabars (Sergio Pla i Kike Mattas)  i un altre d’equilibris (Nacho Flores i Oriol Morgades). Gràcies a la tasca d’aquesta companyia el circ es converteix en una eina integradora donant una oportunitat a persones amb (dis)capacitat intel·lectual i física, treball que els ha portat a crear  dos espectacles i a rebre dos guardons dels Premis Zirkòlika en les darreres edicions.

Durant l’espectacle es fa el lliurament dels Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya 2022 a les millors creacions de circ de l’any. Un total d’onze premis per donar un reconeixement a les creacions i el treball de les companyies i artistes de circ del moment.

La banda Always Drinking Marching Band, que celebra els seus 25 anys d’existència, acompanyarà amb la seva música i comicitat les actuacions i el lliurament dels Premis Zirkòlika. Aquest any la Nit de Circ està dirigida pel Martí Torras.

Els Premis Zirkòlika estan organitzats per l’entitat Zirkòlika que treballa des del 2004 per la difusió, comunicació i promoció de les arts del circ. La Nit de Circ compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona.

FITXA ARTÍSTICA DE L’ESPECTACLE

Artistes

Nacho Flores i Oriol Morgades (equilibris i humor) / Violeta Rebufo (teles aèries) / Luara Mateu – Petita Lu (pallassa) / Sergio Pla i Kike Mattas (malabars i beatbox) / Ricardo i Alejandro Rossi (jocs icaris) / Ginés Belchí i Felipe Nardiello (acrobàcia i roda cyr) / Anna Confetti, Rosita Calvi i Tere Solà – Cia. Anna Confetti (pallasses) / Pablo Domichovsky (àgil), Tomàs Cardús (portor), Marc Hidalgo (acròbata) i Sergi Estella (músic) – Circ Pistolet (bàscula i equilibris).

Música

Always Drinking Marching Band, amb Sergi Rovira (saxo tenor) / Oriol Escolano (trompeta) / Arnau Pascual (trombó) / Alejandro Latinez (guitarra elèctrica) / Ramon Berjaga (sousàfon) / Aleix Burgés (bateria) / Mickey de los Reyes (frontman).

Direcció artística Martí Torras Mayneris  / Adjunta direcció: Fátima Campos / Direcció Musical: Sergi Rovira / Disseny llums: Joaquin Guirado / So: Ton Mentruit / Vídeo i projeccions: Roger Gimenez / Rigging: Volàtil / Regidoria: Roser Puigdevall / Escenografia i ambientació: Montse Pons / Producció i coordinació general: Zirkòlika.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Data: 21 desembre 2022

Hora: 20 h

Espai: Sala MAC – Mercat de les Flors – C/ de Lleida, 59, 08004 Barcelona

Preu: 12 €

Durada: 2 hores

Espectacle recomanat per a tots els públics.

MÉS INFORMACIÓ I COMPRA D’ENTRADES

https://premis.zirkolika.com / Tel. 93 119 1699 / nitdecirc@gmail.com