A la venda les entrades per veure la gala Nit de Circ
Comments 0
- zirkoliko on 4 desembre, 2017 inNotícies
A la venda les entrades per veure la gala Nit de Circ

El proper dimecres dia 20 de desembre, abans de la cerimònia de lliurament dels VIII Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya, es presentarà un gran espectacle de circ amb una selecció de números d’alta qualitat. La Nit de Circ 2017 recupera l’esperit dels primers 5 anys i reunirà més de 700 persones a la carpa del Circ Històric Raluy, instal·lat al Moll de la Fusta del Port Vell de Barcelona.

Les entrades per viure aquesta nit irrepetible, oberta al públic de totes les edats i als professionals del circ, ja es poden adquirir AQUÍ. Serà una nit màgica per mostrar el potencial del circ. Dirigida per Xavier Erra, començarà a les 20 hores i comptarà amb les actuacions de 15 artistes de circ, alguns dels quals fa temps que no hem vist a casa nostra: Pablo Rada (perxa xinesa), Nando Orozco (malabars), Leti & Fer (equilibris acrobàtics), Cia Arte Algo (bàscula), Anna Torné (cercle aeri), Aime Morales (roda cyr), Cia Todozancos (xanques) i un artista internacional convidat, Johnny Melville (excèntric). Els pallassos Joan Arqué i Jordi Martínez seran els mestres de cerimònies i la Banda Zirkòlika, una formació musical creada especialment per a l’ocasió i dirigida per Mickey de los Reyes, hi posarà la música en directe.

Enguany, la gala reproduirà en llenguatge circense i amb tocs d’humor les manifestacions al carrer viscudes en els últims temps. Igualment, combinarà artistes de circ de tradició i veterania amb altres propostes més noves i contemporànies per retratar la situació de la creació circense. Clown, malabars, mà a mà, acrobàcies, perxa xinesa, roda cyr, bàscula…. se succeiran en un gran show.

Les entrades de la Nit de Circ també es poden comprar presencialment a la botiga Papallona Circus Arts Shop (Av. Francesc Cambó, 30-36. Barcelona).

La gala està organitzada per la revista Zirkòlika amb la implicació de la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX i la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona. Des de la seva creació, el 2010, s’ha convertit en una cita anual imprescindible per a tot el sector i el públic general. El seu objectiu és promocionar el circ i alhora dignificar i contribuir a la professionalització del sector i dels artistes i companyies del circ català.