Zirkòlika convoca el Premi de Votació Popular 2020
Comments 0
- zirkoliko on 9 desembre, 2020 inNotícies
Zirkòlika convoca el Premi de Votació Popular 2020

La revista Zirkòlika convoca la sisena edició del Premi de Votació Popular. S’adreça a tots els aficionats i professionals del circ. Per participar-hi només cal omplir aquest formulari fins al dia 20 de desembre i indicar el millor espectacle del 2020.

Entre tots els participants se sortejaran dues subscripcions anuals per a la revista de circ Zirkòlika i dues entrades dobles per a la Nit de Circ que organitza Zirkòlika i que enguany se celebrarà el dimecres 23 de desembre al Mercat de les Flors.

Durant aquesta gala, es lliurarà el Premi de Votació Popular 2020 a l’espectacle que hagi obtingut més vots i la resta de categories dels XI Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya.

Els Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya s’han convertit des de la seva creació, l’any 2010, en una cita anual i en un punt de trobada per a tot el sector. El seu objectiu és promocionar el circ i, alhora, dignificar i contribuir a la professionalització dels artistes i companyies del circ català. Ajuda’ns a trobar el millor espectacle. Vota ara!