Zirkòlika convoca el Premi de Votació Popular 2018. Participar és molt fàcil i té premi
Comments 0
- zirkoliko on 17 setembre, 2018 inNotícies
Zirkòlika convoca el Premi de Votació Popular 2018. Participar és molt fàcil i té premi

Votacions obertes abans de l’1 de desembre

La revista Zirkòlika convoca la cuarta edició del Premi de Votació Popular. Dirigit a tots els aficionats i professionals del circ, per participar-hi només cal omplir aquest formulari abans del dia 1 de desembre i indicar el millor espectacle del 2018.

Entre tots els participants se sortejaran dues subscripcions anuals per a la revista de circ Zirkòlika i dues entrades dobles per a la Nit de Circ que organitza Zirkòlika i que aquest any se celebrarà el pròxim 19 de desembre a Barcelona. Durant aquesta gala, es lliurarà el Premi de Votació Popular 2018 a l’espectacle que hagi obtingut més vots i la resta de categories dels IX Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya.

Els Premis Zirkòlika s’han convertit des de la seva creació, l’any 2010, en una cita anual i en un punt de trobada per a tot el sector. El seu objectiu és promocionar el circ i, alhora, dignificar i contribuir a la professionalització i dels artistes i companyies del circ català. Ajuda’ns a trobar el millor espectacle. Vota ara!