Zirkòlika convoca el Premi de Votació Popular 2019
Comments 0
- zirkoliko on 16 setembre, 2019 inNotícies
Zirkòlika convoca el Premi de Votació Popular 2019

La revista Zirkòlika convoca la cinquena edició del Premi de Votació Popular. S’adreça a tots els aficionats i professionals del circ. Per participar-hi només cal omplir un formulari (entrar AQUÍ) abans del dia 9 de desembre i indicar el millor espectacle del 2019.

Entre tots els participants se sortejaran dues subscripcions anuals per a la revista de circ Zirkòlika i dues entrades dobles per a la Nit de Circ que organitza Zirkòlika i que enguany se celebrarà el dimecres 18 de desembre a Barcelona.

Durant aquesta gala, es lliurarà el Premi de Votació Popular 2019 a l’espectacle que hagi obtingut més vots i la resta de categories dels X Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya.

Els Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya s’han convertit des de la seva creació, l’any 2010, en una cita anual i en un punt de trobada per a tot el sector. El seu objectiu és promocionar el circ i, alhora, dignificar i contribuir a la professionalització dels artistes i companyies del circ català. Ajuda’ns a trobar el millor espectacle. Vota ara!